HTML

A farkasnak búvóhely a végtelen idő

A norvég Ulver együttesről minden és sok minden nem. Evolúció, felemelkedés, hanyatlás. Móka, vágy, enerváció. Az új nemesség.

Friss topikok

Linkblog

You're everywhere but in the present


2009.04.17. 10:47 Nowhere/Catastrophe

Wolf I.

Ez a blog csupán azért jött létre, hogy egy esetleges hazai Ulver rajongói kör gyűjtőhelyévé vagy szerényebben fogalmazva a zenekar iránt érdeklődők kis béke szigetévé váljon ebben a rohanó világban. Tudom, hogy van pár fórum már, de ez annyival több, hogy színesebb, látványosabb, ü(völ)tősebb. Teljesen szubjektív lesz minden, hisz ez a blogolás lényege, de igyekszem nem csontig hatolva a popsójukat nyaldosni. Bár nehéz azt hazudnom, hogy nem vagyok az együttes rajongója, hisz akkor nem lenne ez a blog sem, ám meg kell jegyeznem vannak hibáik nekik is rendesen. Pl. nem jönnek koncertezni hozzánk idén sem illetve nem akarnak blackmetalt játszani még mindig. Hallatlan.


Lehet, hogy sokmindent kihagyok majd velük kapcsolatban, hisz az alapvető és száraz tényadatokat bárki könnyedén megtalálhatja más forrásból (hivatalos, metal-archives, wikipedia pl.). Megpróbálom inkább az érdekességekre,  a velük kapcsolatos saját élményekre  fektetni a hangsúlyt, aztán lesz ahogy lesz. 

A farkas már itt ólálkodik körülöttünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ulver.blog.hu/api/trackback/id/tr221070384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása