HTML

A farkasnak búvóhely a végtelen idő

A norvég Ulver együttesről minden és sok minden nem. Evolúció, felemelkedés, hanyatlás. Móka, vágy, enerváció. Az új nemesség.

Friss topikok

Linkblog

You're everywhere but in the present


2009.12.11. 17:12 Bondebjørn

Új Ulver szám! (I had too much to dream last night) és egyéb magyar fejlemények

A zenekar Myspace-oldalára az imént került ki ízelítőnek egy dal (az eredetije egy The Electric Prunes-szám) a banda nemrégiben beharangozott, közeljövőben megjelenésre kerülő, 60-as, 70-es évek pszichedelikus rockzenekarainak feldolgozásait tartalmazó lemezéről. Irónia ugyan egy fikarcnyi sem fedezhető fel a zenében, mindenesetre kár lenne tagadni, hogy jól áll nekik a dolog. Elvileg a When-es Lars Pedersen dobol, a Euroboys-os Mats Engen basszusgitárol, s Antti Uusimaki keverte a felvételt.

Az új felvétel [Ulver - I had too much to dream last night (The Electric Prunes cover)]:

A dal eredetije 1967-ből [Electric Prunes - I Had Too Much To Dream (Last Night)]:

Ezen felül megérkezett a hivatalos flyer, valamint kiderült, hogy a belépők száma 500 darabra lett limitálva, melyeket elővételben december 14-től lehet megváltani. Az info természetesen az LD50.hu-ról van, sok-sok nyalintás NINth úrnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ulver.blog.hu/api/trackback/id/tr671590783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása