HTML

A farkasnak búvóhely a végtelen idő

A norvég Ulver együttesről minden és sok minden nem. Evolúció, felemelkedés, hanyatlás. Móka, vágy, enerváció. Az új nemesség.

Friss topikok

Linkblog

You're everywhere but in the present


2010.10.30. 19:21 Nowhere/Catastrophe

Ulver a Casa da Música-ban 2010/11/05-én

Címkék: casa da ulver musica

Tovább különcködik az Ulver: nyáron a Norvég Nemzeti Opera-ban léptek fel, most pedig a portugál Porto városban levő Casa da Música-ban fognak november 5-én, a névnapomon. Az épületet Rem Koolhaas holland építőművész tervezte és mérföldkőnek tartják, legalábbis a maga nemében.
A norvég zenekar ezúttal a Throbbing Gristle nevű legendával osztja meg a színpadot, ők egy angol avant-garde zenei és vizuális művészcsoportosulás.

Hírszöveg: www.femforgacs.hu

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ulver.blog.hu/api/trackback/id/tr912410287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theli123 2010.11.03. 00:24:14

Most nem tudom eldönteni melyik érdekel jobban. A Rem Koolhaas épület vagy az Ulver koncert... na de a kettő egy helyen... ez igen. Persze nem tudok elmenni :-(. de meg kell hagyni akkor úgy látszik az építészethez is van szemük a srácoknak ha ilyen helyen akarnak játszani....
süti beállítások módosítása