HTML

A farkasnak búvóhely a végtelen idő

A norvég Ulver együttesről minden és sok minden nem. Evolúció, felemelkedés, hanyatlás. Móka, vágy, enerváció. Az új nemesség.

Friss topikok

Linkblog

You're everywhere but in the present


2009.04.20. 19:00 Nowhere/Catastrophe

Forgács, B-oldal, profit rovat

Címkék: pop feldolgozás

Sok ütős nótát adtak ki a kezük közül a fiúk (szinte csak ilyet, nyilván), de ezek közt is a legszívbemarkolóbb, legemocionálisabb darab ez itt. Érdemes az eredetivel összevetni, ahol Prince amolyan hetyke Michael Jackson módjára hírdeti az igét: ne lopj a templomban, mert eltörik a kezed.

Garmmal egy csodaszép torkú (nem, nem olyan értelemben) énekesnő énekel duettet. Az igazi 90-es évek eleji pattogós szinti dobokat mellőzték és egy minden ízében vastagabb, teltebb hangzással toldották meg az eredeti számot. Anneke mellett Siri Stranger  (csak óvatosan, itt már előjönnek a Mariah Carey féle fikcsik) a másik pacsirta aki igazán megszorongatja Tricky tökét; méltó partnereik, simán lemossák éneklésben őt.

Az eredeti:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ulver.blog.hu/api/trackback/id/tr971076590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása