HTML

A farkasnak búvóhely a végtelen idő

A norvég Ulver együttesről minden és sok minden nem. Evolúció, felemelkedés, hanyatlás. Móka, vágy, enerváció. Az új nemesség.

Friss topikok

Linkblog

You're everywhere but in the present


2009.06.03. 22:02 Bondebjørn

And another one...

Nem hittük volna, hogy megérjük egyszer, hogy az Ulver és az információdömping szavaknak valaha is bármilyen közük legyen egymáshoz, de látjuk, mégis megtörtént. Ezúttal már megint egy újabb koncertdátumról számolhatunk be.

Viszont rögtön az elején le is hűtenénk a kedélyeket, ugyanis a számunkra oly fontos zenekar sajnos most sem lépi át Norvégia határait. Az igazi kalandorokat azonban ez bizonyára tökéletesen hidegen hagyja, hisz az augusztus 11-15. között lebonyolítandó Oslo-i Øya Fesztivál felhozatala olyan nevekkel bővült mint:

VAMPIRE WEEKEND (US) / ULVER / TROND ANDREASSEN / COCKTAIL SLIPPERS / JOHNOSSI (SE) / AURA NOIR / SMOKE MOHAWK / TELLUSALIE / FJORDEN BABY (de lesz itt Lilly Allen-en át Beirut-tól Enslaved-ig minden, mi/ki szem-szájnak ingere)

További infók: itt, vagy angolul itt. A jegyárakról nem tudom, merjünk-e szót ejteni, ugyanis míg a napijegy a még éppencsak megfizethető 650 norvég koronát, a fesztiváljegy a botrányosan magas 1910 norvég koronát verdesi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ulver.blog.hu/api/trackback/id/tr641162305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása